Marka Güncesi: TATİLDE YAPABİLECEĞİNİZ AKTİVİTE ÖNERİLERİ

16 Ağustos 2017 Çarşamba

TATİLDE YAPABİLECEĞİNİZ AKTİVİTE ÖNERİLERİ


Çocuklarla birlikte vakit geçirmek çok önemlidir. Öyleyse tatiller bunun için biçilmez kaftanlardır diyebiliriz. Çocukların tatilden beklentileri tamamen oyun oynamak ve rahatlamak üzerinedir. Tatilde “sıkıldım” diyen çocuk duymamak ve muhteşem bir tatil geçirmek isteyenler için onlarla birlikte yapabileceğiniz bu aktiviteler size ilham verebilir.

Deniz kabuklarını süsleyin
Sahilden toplayacağınız deniz kabuklarını rengarenk boyayıp, dekoratif eşyalar haline getirebilirsiniz. Çocuklarınızla hem eğlenecek hem de yaratıcılığınızı konuşturacaksınız.

Birlikte dans edin
Birlikte eğlenceli bir şarkı seçin. Bu şarkıya uygun bir koreografi hazırlayın ve dans edin. Birlikte ettiğiniz dansa gelen övgüler ve alkışlar çocuğunuzu çok mutlu edecektir. 


Bardakta havai fişek
Bardakta havai fişek fikri çocuklarınızı heyecanlandırdı değil mi? Bunun için sadece cam bardak, su, gıda boyası ve zeytinyağı gerekli.  Çocuklarınızla birlikte yapacağınız bu havai fişeklere tekrar tekrar bakmak isteyeceksiniz.

Bulmaca çözün
Stratejik düşünme yetisi kazanmak için bulmaca çözmek kulağa çok mantıklı geliyor.  Çocuğunuzun yaşını ve becerisini dikkate alarak bulmaca seçin ve çözmeye başlayın. Çocuklarınızı eğlendirirken aynı zamanda pratik düşünme yetisi de kazandırabilirsiniz.

Yüzmeye gidin
Çocukların yüzmeye bayıldıklarına hepimiz aşinayız. Yaz tatilinde yapılacak en iyi ve en basit aktivitelerden biri. Spor yaparken aynı zamanda eğlenmeye kim hayır diyebilir ki?

Balığa gidin
Oltalarınızı alıp, balık tutmak hepinize iyi gelecektir. Öyleyse hiç durmadan size en yakın denize gidin. Bakalım en büyük balığı kim tutacak?

Açık hava konseri verin
Tencere, kaşık ve çatal kapıp bahçede kendi müziğinizi yaratın. Müziğinize kendi şarkınızı söyleyerek eşlik de edebilirsiniz. Bestenizi bitirdikten sonra küçük rockstarınızı öpücüklere boğmayı unutmayın.

Eğlenceli tenis
Kendiniz yaptığınız tenis raketleri ile oyunu daha eğlenceli hale getirin. Bunu plastik tabaklar, çubuk ve balon ile sağlayabilirsiniz. Çocuğunuzun büyük bir şevk ile oynayacağından eminim.

T-shirt tasarımı
Beyaz bir t-shirt  üzerine sulu boya ile yapacağınız resimler, boyama kitabından daha etkili olacaktır. Yaptığınız resimlerinize çıkartmalar ekleyerek daha da eğlenceli dokunuşlar katabilirsiniz.

Kendi fotoğraf albümünüzü oluşturun
Yetişkinlerin anı tutmayı sevdiğini hepimiz biliyoruz. Aslında bu çocukların da çok hoşuna gidecektir. Tatil boyunca çektiğiniz her fotoğrafı boş bir deftere yapıştırarak kendi fotoğraf albümünüzü oluşturabilirsiniz. Tatilinizden geriye kalan çok hoş bir anı olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder