Marka Güncesi: LEGOLAND / FORUM İSTANBUL DENEYİMİMİZ!

8 Ağustos 2017 Salı

LEGOLAND / FORUM İSTANBUL DENEYİMİMİZ!

Bütün hafta yoğun iş temposunda çalışıyor ve ailecek birbirimize ne yazık ki çok zaman ayıramıyoruz. Özellikle ailecek yapılan aktivitelerin çocuklu hayat için çok önemli olduğunu düşünen birisi olarak bu eksiği olabildiğince hafta sonları telaffi etmek için programlar yapmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu güzel bir davetle Forum İstanbul'da yer alan Legoland'e gittik. Bir lego tutkunu olan oğlumuz için oldukça cazip bir davetti. Legoland'i uzun zamandır duyuyordum ancak gitme fırsatım olmamıştı. Sıcak havalarda kapalı alandaki aktiviteleri tercih ettiğim için de ailecek Legoland'in yolunu tuttuk. Öncelikle gerçek anlamda bir Lego dünyası inşaa edilmiş, bunu söylemeliyim. Bir Lego severseniz, yaşınız kaç olursa olsun sıkılmadan saatlerinizi geçirebilirsiniz burada:)


İçinde tahmin edebileceğiniz gibi Lego aktiviteleri sizi bekliyor. Çok güzel bir Lego müzesi vardı, hayranlık duydum. Eiffel Tower, Mısır Piramitleri, İtalya'daki meşhur Collesium gibi çok güzel ve meşakkatli yapılar Lego'larla resmedilmiş, bayıldım.
Bunun dışında 15 dakikalık bir Lego filmini, üç  boyutlu olarak özel bir sinemada izliyorsunuz. Bununla ilgili detay verip sürprizi bozmak istemem ama gerçekten çok eğlendik :) 

Çok güzel bir Lego mağazası da tabi olmazsa olmaz! O güne hatıra çok güzel Lego'lar ve minik hediyeler de satın aldık. 
Bir de eğer doğum günü yapmak için alternatif mekanlar arıyorsanız Legoland'in içinde tam da böyle bir doğum günü alanı sizi bekliyor. Çocuğunuza güzel bir doğum günü partisi hazırlayabilirsiniz.

Bilet Fiyatları Nasıl?

3 yaş ve üzerindeki herkesin eğlence merkezine giriş için bilete ihtiyacı var. 3 yaş altındaki çocukların girişi ücretsiz. Yetişkinler, merkezi en az bir çocukla birlikte ziyaret edebilir.
Kapıda giriş yetişkinler için kişi başı 48 TL ve çocuklar için (3 yaş ve üstü ) kişi başı 37 TL’dir. 


Legoland'e Nasıl Giderim?
E5 otoyoluna girin, ardından “Hal- Otogar” çıkışından çıkın ve “Kuru Gıda Hali- Otogar” yolunu takip edin.
Veya TEM otoyoluna girin, ardından “Otogar” çıkışından çıkın ve “Kartaltepe- Yıldırım- Kocatepe” yolunu takip edin.
 

Otobüs ile
  • IETT otobüslerine binin:
  • 32 (Cevatpaşa-Eminönü) Kartaltepe’den geçen
  • 32A (Cevatpaşa-Beyazıt)
  • 32T (Cevatpaşa-Taksim)
Metro ile
Atatürk Havalimanı- Yenikapı hattında çalışan metroya binerek Forum İstanbul İstasyonunda inebilirsiniz.
Şehrin Anadolu yakasından gelenler Merter İstasyonuna kadar Metrobüsle gelip burada Yenikapı-Atatürk Havalimanı metro hattına aktarma yapabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder