Marka Güncesi: Kitap Önerisi : “İkinci Hayatın Tek Bir Hayatın Olduğunu Anladığında Başlar''

29 Haziran 2017 Perşembe

Kitap Önerisi : “İkinci Hayatın Tek Bir Hayatın Olduğunu Anladığında Başlar''


52 hafta boyunca çok satanlar listesinin ilk sıralarından inmedi! Fransızca basımı 600.000 satış rakamına ulaştı! Bu ilgi tüm dünyayı sardı! 22 ülkede basıldı! Ve sıra şimdi bizde…
 
Geçtiğimiz günlerde story'lerimde sıkça okuduğumu paylaştığım bir kitap var. Çok soru gelince bende en iyisi bloga yazayım, hem sorularınızın yanıtını bulsun hem de blogumda kalıcı olarak dursun istedim. Hangi Kitap mı? :)

Raphaëlle Giordano’nun yazdığı “İkinci Hayatın Tek Bir Hayatın Olduğunu Anladığında Başlar” isimli kitabından bahsediyorum. Yan Pasaj Yayınevinden çıktı. Yazar, modern dünya insanın –özellikle de kadınlarının- sorunlarını çok iyi analiz etmiş, onlara etkili çözümler sunmuş ve bunu da çok akıcı, çok keyifli bir dille aktarmayı başarmış.Öyle ki iki oturuşta okuyup bitilebilecek ama ihtiyaç duydukça tekrar tekrar okunması gereken kitaplardan biri.

Romanın kahramanı bir kadın!İsmi Camille. Her şey, Camille’in Paris’in uzak bir banliyösünde geçirdiği araba kazası neticesinde Claude isimli bir rutinologla tanışmasıyla başlar. Psikoloji, felsefe, koçluk alanlarından beslenen, mutlu bir hayat vaadinde bulunan yöntemin; kendisine uygulamasını kabul etmesiyle de yolculuk devam eder: Claude ona ödevler ve sürpriz yerlerde randevular verir. Mutsuz olduğu şeyleri değiştirebilmesi için gereken bilgiyi ve farkındalığı kazandırır. Yeni şeyler deneyimleterek; hayallerine, istediği gibi bir hayata doğru yol almasını sağlar. Peki, Camille sonunda hayallerine kavuşabilecek midir?

Kitabı ben de merak ettim almak istiyorum diyenler için de link burada!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder