Marka Güncesi: 13. PLAY-DOH HAMURDAN HAYALLER YARIŞMASI BAŞLADI!

20 Haziran 2017 Salı

13. PLAY-DOH HAMURDAN HAYALLER YARIŞMASI BAŞLADI!


Oyun hamurlarına duyduğumuz sevgi ve günlük hayatımız içindeki yerini paylaşımlarından sıkça takip ediyorsunuzdur :) Özellikle oğlumun hamurlara olan sevgisi ve evde sakince oynaması ve hayal gücünü geliştirerek, kaliteli zaman geçirmemizi sağladığını sık sık sizinle paylaşıyorum. Şimdi de Play-Doh'un gelenekselleşen yarışmasının duyurusunu yapmak istiyorum size.

Play-Doh’nun bu yıl 13.sünü gerçekleştirdiği Hamurdan Hayaller Yarışması’na başvurular başladı. Play-Doh’nun çocukların hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını geliştirmek adına düzenlediği Hamurdan Hayaller Yarışması, 4-5 ve 6-7 yaş olmak üzere iki ayrı kategoride gerçekleştiriliyor.
Çocukların hayal dünyasının sınırlarını genişletmek ve yaratıcılıklarını geliştirmek için düzenlenen yarışmaya başvurmak için miniklerin Play-Doh oyun hamurlarıyla hayal güçlerini birleştirerek yaptıkları “sanat eserleri”nin resmini çekip eser adıyla birlikte www.hamurdanhayaller.com adresine yüklemesi yeterli oluyor.

4-5 ve 6-7 yaş olmak üzere iki ayrı kategoride gerçekleştirilen yarışmaya başvurular 31 Temmuz’a kadar devam ediyor. Ünlü blog yazarları İmren Gürsoy, İnci Timuremre, Melek İçmeli ve Merve Öztürk'ün juri koltuğunda oturduğu ve kazananların 31 Ağustos’ta açıklanacağı 13. Play-Doh Hamurdan Hayaller Yarışması’nda her yaş grubunun birincilerini iPad 2, ilk 3’e girenleri ise boylarınca oyuncak bekliyor. Detaylı bilgi için www.hamurdanhayaller.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder